Näitä ehtoja sovelletaan Mediapaja Pohjoinen Oy:n julkaiseman ja kustantaman Perhokalastus-lehden verkkopalveluihin (jäljempänä Perhokalastus-lehti).

Asiakkaan ja Perhokalastus-lehden välillä sovelletaan aina voimassa olevia käyttöehtoja, jotka ovat julkisesti nähtävissä Palvelussa.

Perhokalastus-lehden verkkopalvelun toimittaminen

Palvelu on lähtökohtaisesti käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ellei tietyn palvelun osalta ilmoiteta muuta käyttöaikaa. Perhokalastus-lehti ei anna mitään takuita palvelun toiminnasta tai piirteistä eikä takaa, että sivusto toimii käyttökatkoitta ja virheettömästi.

Perhokalastus-lehdellä on oikeus lopettaa verkkopalveluiden tarjoaminen kokonaan tai tilapäisesti pois käytöstä huollon tai muun syyn vuoksi.

Lehtitilausten tilaus-, toimitus- ja peruutusehdot

Printtilehden tilaus astuu voimaan tilaushetkestä, tai asiakkaan haluamasta numerosta. Lasku tilauksesta lähetään kun tilausjakson ensimmäinen lehti on lähetetty. Digitilaus astuu voimaan heti maksun yhteydessä.

Määräaikainen tilaus on voimassa valitun tilauskauden loppuun, pääsääntöisesti yhden vuoden tilaushetkestä ja päättyy sen jälkeen automaattisesti.

Kestotilaus jatkuu ensimmäisen tilauskauden jälkeen vuosittain, kulloinkin voimassa olevaan kestotilaushintaan ja on voimassa niin kauan, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksen.

Kestotilaus laskutetaan aina uuden tilauskauden alkaessa, yhdessä erässä ellei muuta ole tilauspalvelun kanssa sovittu. Kestotilaus on aina edullisempi kuin vastaavan jakson määräaikainen tilaus.

Kestotilaus sisältää aina lehdestä vuosittain ilmestyvien numeroiden määrän, poikkeuksena mahdollinen ensimmäinen tarjousjakso, johon kuuluva numeroiden määrä on aina ilmoitettu erikseen.

Kestotilauksen voi irtisanoa Perhokalastus-lehden verkkosivuilta perhokalastus.fi löytyvällä palaute-lomakkeella, tai ottamalla yhteyttä puhelimitse 040 774 1841 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Digitaalisten irtonumerojen sekä määräaikaisten ja kestotilausten ensimmäisen vuoden maksu suoritetaan Klarna Checkout -palvelun kautta. Kestotilausten seuraavat laskutuskaudet laskutetaan suoraan Mediapaja Pohjoinen Oy:n toimesta.

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Irtisanomisilmoitus päättää kestotilauksen aina meneillään olevan laskutusjakson loppuun. Tilauslaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan maksamattomat tilauslaskut ovat perintäkelpoisia.

Tilausmaksut sisältävät painetun lehden postituksen postiosoitteeseen.

Mediapaja Pohjoinen Oy, Jokimutkantie 5, 93600 Kuusamo, Y-tunnus: 2953471-9

Pin It