Perhokalastus-lehdessä tapahtuu muutoksia seuraavasta numerosta 5-2018 alkaen. Lehdellä on uusi kustantaja, ja uutena päätoimittajana aloittaa kuusamolainen Jari Lifländer, joka on aiemmin kuulunut lehden toimituskuntaan.

 

Käytännön asioiden järjestelyistä johtuen nro 5 ilmestyy valitettavasti myöhässä, ja se postitetaan tilaajille joulukuussa. Tarkemmat aikataulut tullaan julkaisemaan lehden nettisivuilla, jotka uudistuvat joulukuun aikana, sekä lehden Facebook-sivuilla.

Perhokalastus-lehden väistyvä päätoimittaja ja toimitus kiittävät tilaajia ja lukijoita yhteisistä vuosista, ja toivottavat menestystä uudelle kustantajalle.

– Perhokalastus ja lehtityö ovat molemmat tuttua puuhaa, joten otan mielenkiinnolla Perhokalastus-lehden uudistamishaasteen vastaan. Kehitämme lehden sisältöä ja ulkoasua niin printti-, kuin nettiversiossa, ja tulemme panostamaan varsinkin kotimaisten kalastuskohteiden esittelyyn, lupaa Lifländer.

– Otamme mielellämme vastaan toiveita ja vinkkejä lehden sisältöön liittyen, ja ne voi lähettää osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pin It